2421100225 Λεωφ. Ειρήνης 73, Νέα Ιωνία, Βόλος 12345window@gmail.com
hero image
 
     
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
WINDOW | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα PVC & Ξύλινα Κουφώματα Βόλος Μαγνησία
 
 
 
     
  Με χρόνια εμπειρίας στις αλουμινοκατασκευές, η επιχείρησή μας “WINDOW” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Από κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, έως πέργκολες, περιφράξεις deck και ειδικές κατασκευές, εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη.
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και πρακτικές εξατομικευμένες λύσεις.

Όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι η αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε, μπορούμε να την φέρουμε σε πέρας και να σας εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κουφώματα Αλουμινίου (ανοιγόμενα - συρόμενα - πτυσσόμενα)
  Ενεργειακά Κουφώματα
  Ρολά
  Σίτες
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Κάγκελα Inox
  Πέργκολες
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
    ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλιών σας κουφωμάτων, με νέα ενεργειακά κουφώματα, ενώ αναλαμβάνουμε και εργασίες με το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Είτε πρόκειται για κουφώματα αλουμινίου είτε κάγκελα inox και περιφράξεις με deck, αλλά και ειδικές αλουμινοκατασκευές έχουμε την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 

 


 
 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο και συνεργαζόμενοι με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, πρακτικές και ποιοτικές λύσεις για κάθε είδους αλουμινοκατασκευή.
 
     
 
Όλες οι αλουμινοκατασκευές μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αξιοπιστία. 
 
     
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, άρτια εξυπηρέτηση και κατασκευές που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.