2421100225 Λεωφ. Ειρήνης 73, Νέα Ιωνία, Βόλος 12345window@gmail.com
hero image
 
     
  WINDOW
Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα PVC & Ξύλινα Κουφώματα Βόλος Μαγνησία


Η επιχείρησή μας “WINDOW” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και με σιδηροκατασκευές, κουφώματα PVC και ξύλινα κουφώματα. 

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η επιχείρησή μας, συνδυάζει την τεχνογνωσία με την καινοτομία και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
 
  καθημερινά κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, σίτες, ρολά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων - pvc, την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, ενώ διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία σχεδίων από εσωτερικές ξύλινες πόρτες.

Παράλληλα, με προσοχή στην λεπτομέρεια, μπορούμε να δημιουργήσουμε σιδηροκατασκευές όπως κάγκελα περίφραξης, μεταλλικές σκάλες, πτυσσόμενες ασφάλειες, πυράντονες πόρτες κ.α.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 

 


 
 
 
Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία, άμεσα και οικονομικά.
 
     
 
Κάθε έργο μας ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά του, την αντοχή του στο χρόνο, καθώς και για την προσοχή του ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την μοναδική αισθητική τους.
 
     
 
 
 
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.