2421100225 Λεωφ. Ειρήνης 73, Νέα Ιωνία, Βόλος 12345window@gmail.com
hero image
 
     
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
WINDOW | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα PVC & Ξύλινα Κουφώματα Βόλος Μαγνησία
 
 
 
     
  Με τέχνη και μεράκι, η επιχείρηση μας “WINDOW” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την αντοχή, την ποιότητα και την κομψή αισθητική τους.  
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο των σιδηροκατασκευών αλλά και τις σύγχρονες τάσεις του design μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο λειτουργικές κατασκευές που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.  
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κάγκελα Περιφράξεων
  Αυλόπορτες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Φυσούνες - τζαμαρίες
  Γκαραζόπορτες
  Πτυσσόμενες Ασφάλειες Παραθύρων & Μπαλκονιών
  Πυράντοχες Πόρτες
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Με μεγάλη εμπειρία στις σιδηροκατασκευες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ότι μας ζητήσετε, όπως μας το ζητήσετε.  
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 

 


 
 
 
Είτε πρόκειται για περιφράξεις και κάγκελα, είτε για μεταλλικές σκάλες και πυράντοχες πόρτες, είμαστε εδώ για να δώσουμε ζωή στις ιδέες σας
 
     
 
Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, οι απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές μας και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.
 
     
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, αλλά και να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σχετική τους ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.