2421100225 Λεωφ. Ειρήνης 73, Νέα Ιωνία, Βόλος 12345window@gmail.com
hero image
 
     
  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC
WINDOW | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα PVC & Ξύλινα Κουφώματα Βόλος Μαγνησία
 
 
 
     
  Τα συνθετικά κουφώματα - PVC αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε κτίριο, προσφέροντας αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, ενώ απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Με εξαιρετική θερμομόνωση, καθώς και ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για κάθε αισθητική προτίμηση, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε κτίριο.
 
     
  Η επιχείρηση μας “WINDOW” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων - pvc στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συνθετικών κουφωμάτων - pvc  αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρουμε συνθετικά κουφώματα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Πόρτες
  Παράθυρα
  Παντζούρια
  Μπαλκονόπορτες
  Σίτες
  Ρολά
 
     
    ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση και αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με τα νέα συνθετικά κουφώματα, σεβόμενο πάντα το χώρο σας.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 

 


 
 
 
Τα συνθετικά κουφώματα που σας προσφέρουμε, διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους και σας εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.
 
     
 
Πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ - Αυτονομώ” όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.
 
     
 
Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε παραδείδεται εμπρόθεσμα, ενώ χαρακτηρίζεται για την άρτιστη ποιότητά της και την προσοχή της ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.